2013. évi tevékenységünk:

2013. december 07.

A Városgazda Zrt. által szervezett Mikulás ünnepség rendezvényen kézműveskedtünk a kerületi gyermekekkel. /Pestimrei Sportkastély/

 

2013. október 19.

A Városgazda Zrt. által szervezett börzén kézműveskedtünk a kerületi gyermekekkel. /Pestimrei Sportkastély/

 

2013. szeptember 28.

A Városgazda Zrt. által szervezett Szent Mihály napi rendezvényen kézműveskedtünk a kerületi gyermekekkel. /Pestimrei Sportkastély/

 

2013. augusztus

Bűnmegelőző, drogprevenciós tábor – egyhetes tábor Királyréten középiskolásoknak

TÁMOP-5.6.1.B-12/1-2012-0044 pályázat támogatásával

Az Aga Gyermekotthon 2 lakója is aktívan részt vett a programokon.

 

2013. július

Roma és hátrányos helyzetű gyermekek számára tartott nyári tábor Balatonakalin

 

2013. június 22.

Zöldellő Pestszentimrénk

Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt., mint Közvetítő Szervezet pályázatot hirdetett a Pestszentimre városközpont megújítása városrehabilitációs projekt keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló mini-projektek támogatására.

KMOP-5.2.2/B-09-2f-2011-0001/KÖZVETETT/B Napos napok mini projekt

Mindenki ecsetet ragadhatott 2013. június 22-én a Pestszentimrei Sportkastély parkolójában. A Napos napok rendezvény keretében négy sátorban számtalan program várta az érdeklődőket. A rendezvény szervezői és aktív résztvevői a Szeretve Tanulni Egyesület és a ClubNetCet Egyesület tagjai voltak.

A ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület és a Szeretve Tanulni Közhasznú Oktatási Egyesület a Pestszentimre-városközpont megújítása című városrehabilitációs program keretében rajzpályázatot hirdetett a Sportkastély szürke betonkerítésének a színesebbé tételére. Három kategóriából 19 nyertes alkotást választottak, amelyek felkerültek a kerítésre.
A falfestéssel bárki megpróbálkozhatott, ám annak sem kellett unatkoznia, aki féltette a ruháját. Négy sátorban várták változatos programokkal a gyerekeket és a felnőtteket. A mentőszolgálat dolgozói újraélesztési bemutatót tartottak, és be lehetett kukkantani egy mentőautó belsejébe is. Az utazó kedvűek különleges történelmi barangoláson vehettek részt, megismerkedhettek régi népszokásokkal, indián táncokkal, és bepillanthattak a boszorkányok mitikus világába.

A kézműves színpadnál a gyöngyfűzést, a homokképkészítést és a pólófestést is kipróbálhatták az érdeklődők. Az igazán kreatívak pedig hulladékból készített makettekkel versenyezhettek. A játszani vágyó gyerekeket ökojátszóház és játékos szórakoztató vetélkedő várta, ahol a szüleikkel együtt próbálhatták ki az ügyességüket.

A díjazottak

Kandó Téri Általános Iskola: Kóródi Marcell, Héring Lotti Dorina, Jeli Karolin Viktória, Kocsis Bianka, Lakos Emília, Lehoczki Katica, Soós Nikoletta, Szaiff Dzsenifer, Szakmáry Hegyi Katalin, Szőke Helga
Csontváry Kosztka Tivadar Általános és Alternatív Iskola: Gombkötő Ágnes, Kirner Miklós
Eszterlánc Óvoda: Obiczki Patrícia, Szeíbert Laura
Brassó Utcai Általános Iskola: Vadon Virág
Egyéni: Erdélyi Boglárka, Fata Bíbor, Kovács Emília, Varga Tünde, Vicente Lemos Izabella

 

2013. május 31.

A Biztonságos jövő gyermekszemmel – bűnmegelőzési és pályaválasztási projekt

Konferencia iskolásoknak 

TÁMOP-5.6.1.B-12/1-2012-0044 pályázat támogatásával

 

2013. március 14.

Történelmi játszóházat tartottunk a Pestimrei Közösségi Házban, óvodás és kisiskolás osztályoknak. A csapat tagjai: az egyesület pedagógusai és ifijei.

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült