2018. évi tevékenységünk

2018. december 2. Mikulásváró

Hideg az volt, hó az nem.. de a Mikulás így is eljött ló vontatta kocsiján a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. hagyományos ünnepségére.. sok-sok lelkes gyermek várta énekkel, verssel.. a várakozás perceiben pedig karácsonyi díszeket, üdvözlő lapokat lehetett készíteni nálunk.. advent első vasárnapján szép volt ez így..

 

2018. szeptember 28. - Diákavató a kerületi Csontváry iskolában

Napsütés, vidámság, remek programok

 

2018. szeptember 22.- Nemzetiségi Önkormányzatok találkozása

A XVIII. kerületi Nemzetiségi Önkormányzatok találkozója..a szeles, viharos idő ellenére is kitartottunk..köszönjük a Görög Nemzetiségi Önkormányzatnak a meghívást, hogy részesei lehettünk az ünnepnek..

 

2018. július 16- 22. Nyári tábor

A kihagyhatatlan Tábor Balatonakalin..

 

2018. június 17. 5. Tour de Bókay - kerékpáros jótékonysági felvonulás

Immár az ötödik! Jó cél, kitűnő szervezés, nagy támogatottság! Jótékonysági kerékpáros felvonulás a Bókay Gyermekklinikától a Bókay-kertig. A Szeretve Tanulni Egyesület is dolgozott a programért..

 

2018. június 10. Vakáció köszöntő

A Havanna lakótelepi gyerekeknek rendezett a Kondor Béla Közösségi Ház egész napos szünidőváró programot. Kézműves foglalkozással vártuk a gyerekeket. 

 

2018. május 27. Pestszentimrei gyereknap

Kellemes idő, rengeteg gyermek és család, remek programok. A Szeretve Tanulni Egyesület is színesítette a program kavalkádot..:-) /A rendezvény a Budapest Főváros XVIII. ker. Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és a Dr. Széky Endre Pestszentimre Történeti Társaság rendezésében és támogatásával valósult meg/

 

2018.03.24. Húsvéti játszóház

Kézműves foglalkozást tartottunk a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. hagyományos húsvéti programján. Itt egyben a XVIII. kerületi Városgazda Utánpótlás Akadémia 3. évfordulóját is megünnepelték egy hatalmas tortával, érmekkel, kupákkal, tombola nyereményekkel. Jó kis nyüzsgés volt..

 

2018. 03.15. XIII. Imre-Lőrinc futóverseny

Immár a XIII. :-) Minden évben - március 15-én - sok-sok lelkes óvodás, iskolás és felnőtt tiszteleg az 1848-as események előtt és különböző korcsoportokban futja le a számára kijelölt távokat. A Szeretve Tanulni Egyesület is minden évben itt van, igaz nem futkos, de szórakoztatja a gyereksereget.:-)

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült